PxPixel

Hallaien, sushi på døren i Bergen

Vi kan sushi bedre enn noen

Hva er mer naturlig enn å spise det havet har å by på når du er i Bergen? Hos oss behøver du ikke å gå utenfor døren for å nyte av havets frukter. Vi leverer byens beste sushi, rett fra din favorittrestaurant.

TRADISJONELL MAT I NY FORPAKNING

Fisketorget er selve symbolet på Bergen. I århundrer har det vært kjøpt og solgt fersk fisk innerst i Vågen. Hva er vel mer naturlig enn å bestille fersk sushi fra én av Bergens gode sushirestauranter, som Red Sun? Sushi er retten som fungerer like godt til lunsj som til middag, så hva med å imponere i et jobbmøte? Noen tastetrykk er alt som skal til for å få de lekre sushibitene på døren.

RETT FRA HAVET TIL DØREN

Hemmeligheten bak god sushi er at den må være fersk. Så enkelt og så vanskelig. Derfor legger vi i foodora vår ære i at du skal få levert maten så raskt som mulig fra havet til din dørstokk. Du velger selv hvilken sushirestaurant du vil bestille fra. Enten det er Fish me Sushi eller Sumo, er det opp til deg. Rundt en halvtime etter at du har bestilt, leverer vi den herligste Maki, Sashimi og Nigiri akkurat dit du vil ha den.

Last ned vår gratis app!