PxPixel

Pizza i Oslo slår aldri feil

Ekte italiensk mat tilberedt for deg

Pizza er og blir en folkefavoritt. Del den med venner over en film, eller slå deg ned med en gourmet-pizza og et glass vin (italiensk selvfølgelig) for en romantisk date - det er opp til deg hvordan du spiser den!

OPPLEV PIZZA PÅ SITT BESTE I OSLO

Hjemmebakt bunn, smeltet ost, stekt paprika, pepperoni og mye mer venter deg om du bestiller pizza i denne fantastiske lille byen. Gå for autentiske Peloton eller Cin Cin Café. Vi har alt både vegetarianere, veganere og dedikerte kjøttelskere kan begjære innen pizza. På tross av at pizzaen stammer fra middelaldertiden, er det fortsatt den perfekte kombinasjonen av fast food og fine dining. Så hva venter du på? Bestill din neste pizza i dag!

VI GJØR DET ENKELT Å BESTILLE PIZZA

Vi kan tilby de beste pizzaene i Oslo på et blunk, så hvorfor ikke legge inn en bestilling nå? Så enkelt kan ditt neste måltid fikses. Hos foodora vil vi få ting til å skje når du er sulten. Derfor tilbyr vi mat fra de beste pizza-stedene i byen, og sørger for at pizzaen kommer dit du er så raskt som mulig. For eksempel Pizza Ricetta og Eataly har begge pizza som er til å dø for. Våre syklister bringer bestillingen i løpet av ca. 30 minutter. Så om du vil kan du bestille maten når du forlater jobben og treffe den på dørstokken.

Last ned vår gratis app!