Gå mann, Bergen har god pizza

Rykende fersk italiensk pizza levert på døren

Ingenting smaker som en skikkelig pizza rett fra ovnen. Den italienske klassikeren passer til alle anledninger, enten rundt et restaurantbord med venner eller i sofaen med kjæresten. Det er du som bestemmer om du vil bestille eller besøke en av byens mange pizzeriaer.

BERGEN ER PIZZA-BYEN MELLOM DE SYV FJELL

Vestlandets hovedstad har et rikt utvalg pizzeriaer. Du kan velge en av de kjente, nasjonale kjedene, eller en av de lokale restaurantfavorittene som Bergtatt og Da Stefano. Felles for dem alle er at de serverer verdens kanskje mest kjente matrett. Pizza har vært favorittmat i mange hundre år og er én av få retter som både fungerer like godt som en blings i farten som til en romantisk middag med kjæresten.

PÅ DØREN UTEN NOE KONKELIMONKE

Det har aldri vært enklere å fikse middag. foodora sørger for at din favorittpizza kommer rett på døren, rykende varm. Vi tilbyr take-away fra Bergens beste pizzarestauranter. Hva med en steinovnsbakt Bacon Boy fra Prego Café & Restaurant til tippekampen? Du trenger kun å bestille så sørger våre sykkelbud for at du får maten levert på døren i pausen. Eller hva med å få pizzaen levert til tribunen på Brann Stadion? Da vil du garantert imponere dine kompiser.

Download our free app!