Det regner meksikanske restauranter i Bergen

Bestill en smak av Mexico

Den regntunge Vestlandsbyen ligger en laaang flytur unna Mexico City, så det er kanskje ikke så rart at det tok litt tid før meksikansk mat blomstret i Bergen. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves – og nå er det endelig mange knallgode meksikanske restauranter i Bergen.

NY VRI PÅ FREDAGSTACOEN MED LOS TACOS

Los Tacos tar fredagstacoen til et helt nytt nivå. Og hva passer vel bedre enn å bestille The Friday Burrito, levert rett hjem på døra med foodora, før gullrekka starter og helgen offisielt begynner? En bedre start på helgen kan man knapt få. Burritoene til Los Tacos byr på deilig fyll som sorte bønner, ris, salat, samt ditt eget valg av protein og pikant salsa. Denne meksikanske favoritten serverer også veganske og vegetariske varianter, så her kan det bli burritofest for alle!

LA TAQUERIA ELLER SALSA?

Men det er flere gode meksikanske take away restauranter i Bergen, og for mange vil valget stå mellom de to foodie-favorittene La Taqueria og Salsa. Men hva skal du velge? Her finnes det ingen fasit, så det beste er å følge magefølelsen. Har du lyst på byens beste nachos fra La Taqueria eller litt mer robuste retter fra Salsa? Sistnevnte er perfekt for en søndagsmiddag, mens taqueriaen passer aller best når du har lyst på meksikansk street food.

Download our free app!