PxPixel

Bestill italiensk mat i Oslo!

Få Napolis stolthet på stuebordet, smaken av Italia rett på døren

Pizza er vel en matrett som sjelden trenger mer introduksjon. Med oss kan du få pizza på døren fra de beste italienske restaurantene i Oslo.

PIZZA I ALLE SLAGS VARIANTER

Det finnes nesten like mange pizzavarianter som det finnes pizzaspisere. Hver restaurant med italiensk mat på menyen har sin spesialitet. Som kunde kan du lene deg tilbake å bestille akkurat det du ønsker. Visste du at Eataly Pizza carpaccio e tartufo er kåret til Europas beste pizza? Eller hva med en av klassikerne fra Villa Paradisio på Frogner? Er du ekstra vågal kan du prøve en Piccante fra Grazie Mille. Finn din favorittpizza fra en av Oslos beste pizzariaer så ordner vi leveringen.

RASKT OG ENKELT!

Har du tenkt på hvor mye tid det tar å lage mat hjemme? Først skal ingrediensene kjøpes, så skal alt kuttes opp, stekes og kokes. For ikke å glemme oppvasken etterpå. Bestiller du gjennom oss slipper du å tenke på annet enn hva du har lyst på til middag. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille gjennom vår app eller nettside så leverer en av våre syklister maten rett til deg.

Last ned vår gratis app!