Mamma Mia, så mange italienske restauranter det finnes i Bergen

En liten guide til byens beste italienske mat

Om man ønsker en autentisk italiensk matopplevelse på restaurant eller hjemme i stua, byr Bergen på en rekke fantastiske italienske trattorias som også leverer maten hjem som take away. Restaurantene er kjent for sine gode smaker, og sin lidenskap for de italienske mattradisjonene.

ITALIENSKE GODBITER FOR ALLE

Skal det være en tur på Da Stefano, Trattoria Italiana eller Ruccola Café & Restaurant? Man trenger faktisk ikke å dra helt til Italia for å smake de fantastiske smakene som utgjør det fargerike italienske kjøkkenet. Disse restaurantene byr både på gode italienske smaker, og de aller beste italienske råvarene. På menyene finner du alt fra steinovnsbakt pizza romana, til vitello tonnato og spaghetti carbonara. Med andre ord - det er mye italiensk mat man kan fråtse i, helt uten å kjøpe flybillett sørover.

ITALIENSK MAT ER PERFEKT SOM TAKE AWAY

Det er ingen hemmelighet at italiensk mat er perfekt som take away, og det finnes knapt noe bedre enn en pizza levert på døra når man ikke orker å lage mat selv. Alle de italienske restaurantene som er nevnt ovenfor leverer selvsagt mat du kan bestille gjennom foodora, og den er like god hjemme som i restauranten. Men hva med å prøve en herlig pastarett neste gang? For det kan nesten være like smakfullt med en god pasta levert på døra, som med en pizza. Og det er jo alltid gøy å variere mellom maten man bestiller.

Download our free app!