Oslo byr på digg indisk take away!

Opplev fordelene ved å få god indisk mat levert rett på døren.

Når du bestiller indisk mat med oss, kan du være sikker på at du får den ekte matopplevelsen. Fra sterk balti til kremet curry, masser av sideretter og dessert, vårt utvalg av indisk har noe for alle og enhver. Så hopp i det og finn den indiske restauranten du liker best.

BARE DEN BESTE INDISKE MATEN ER BRA NOK FOR VÅRE KUNDER

Vi tilbyr kundene våre den beste indiske maten i Oslo. Det er fordi vi vil ta deg med til en helt ny verden av smaker med hver munnfull! Alle restaurantene du finner på siden vår har blitt håndplukket for deg. For eksempel Gutta Fra Calcutta eller Jaipur. Så når du bestiller indisk mat i Oslo gjennom oss, kan du være sikker på at noe godt er på vei!

VI GJØR DET Å BESTILLE INDISK TIL EN LEK

Tast inn din adresse og velg blant listen med restauranter nær deg. Du vil garantert like smakene fra Gate of India og Nanda. Når du har funnet stedet du liker best vil du helt sikkert ha maten levert med en gang. Vi vet hvordan det er, og derfor er syklistene våre alltid raske. Vanligvis tar det kun omkring en halvtime før maten du har bestilt er fremme. Så hvorfor ikke bestille ditt neste indiske måltid i Oslo i dag?

Download our free app!