PxPixel

Ingenting slår en skikkelig Oslo-burger

Få drømmeburgeren rett på døra

Det å sette tenna i en saftig hamburger overgår det meste. Burger er selve “dagen-derpå-maten”, men passer like godt på en hverdag når du vil unne deg noe godt. Oslo bugner av gode burgersjapper, og vi leverer selvfølgelig.

THE AMERICAN DREAM, MELLOM TO BRØD

Hvem lager den beste hamburgeren? Meningene er like mange som det finnes amerikanske take-away-steder i Oslo. Heldigvis kan alle nå få sin burgerfavoritt levert på døra, enten det er fra Tommis Burger Joint Gründerløkka, Eldhuset eller Burger Joint Aker Brygge. Hvorfor ikke bestille fra flere forskjellige samtidig, og få avgjort hvem som er best én gang for alle?

DE BESTE BURGERNE I OSLO

Helt siden den første burgersjappa dukket opp på 50-tallet har hamburgeren utviklet seg, og de siste årene har kreativiteten hos Oslos burgerrestauranter eksplodert. Trøffelmajones og parmesan-fries er nå like selvfølgelig som den tradisjonelle Thousand Island-dressingen. Burgere kommer i alle farger og fasonger, og vi i foodora jobber derfor med de beste restaurantene så du alltid finner din favoritt. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hvem du vil bestille fra, så sørger vi for at den leveres der du er.

BESTILL DIN FAVORITTBURGER I OSLO

Vi har valgt ut noen av de mest fristende burger-restaurantene i ditt område:


Frogner:

Grünerløkka:

Last ned vår gratis app!