Ingenting slår en skikkelig Oslo-burger

Få drømmeburgeren rett på døra

Det å sette tenna i en saftig hamburger overgår det meste på matfronten. Burger er selve “dagen-derpå-maten”, men passer like godt på en hverdag når du vil unne deg noe godt. Oslo bugner over av gode burgersjapper, som tilbyr take away.

THE AMERICAN DREAM, MELLOM TO BRØD

Hvem lager den beste hamburgeren? Meningene er like mange som det finnes take-away-steder i Oslo. Du kan bestille best amerikansk mat fra restauranter i Oslo. Selvfølgelig er burger nummer én på menyen! Heldigvis kan alle nå få sin burgerfavoritt levert på døra, enten det er en Bacon Cheese fra Tommis Burger Joint på Gründerløkka, Eldhuset på Bislett eller Burger Joint på Aker Brygge. Hvorfor ikke bestille fra flere forskjellige og få avgjort hvem som er best én gang for alle?

FRA GRILL TIL STUEBORD - BURGER TAKEAWAY I OSLO

Helt siden den første burgersjappa dukket opp på 50-tallet har hamburgeren utviklet seg. De siste årene har kreativiteten hos Oslos burgerrestauranter eksplodert. Trøffelmajones og Parmesan-fries er nå like selvfølgelig som den tradisjonelle Thousand Island-dressingen. Burgere kommer i alle farger og fasonger. Vi i foodora er opptatt av at du skal få det du vil ha. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hvem du vil bestille fra, så sørger vi for at den leveres på rundt en halvtime. Ikke vent for lenge og bestil en burger med hjemmelevering i Oslo!

Download our free app!