Fysen på burger? Her får du Bergens beste

Saftige burgere levert rett på døren

Ingenting er som en god burger på en avslappende søndag … eller ellers i uka for den saks skyld. Den som oppfant den amerikanske klassikeren burde få nobelprisen i gastronomi, selv om den ikke eksisterer. Men heldigvis er det mange gode burger restauranter i Bergen, som tilbyr take away burgere.

DE BESTE BURGERNE I BERGEN

Det kan fort bli krangel når man diskuterer hvilken sjappe som har den beste burgeren i Bergen by, men en ting er sikkert: Bien Snackbar og No. 13, er alle gode kandidater til tittelen. Sistnevnte byr på en smakfull burger kalt The New Yorker, og denne kommer med deilig truffle mayo, røkt cheddar, manchego og syltet rødløk. Nam! Hos Bien er derimot kombo-menyen en burger med parmesan-fries og drikke - alltid en god idé. Eller hva sier du kanskje til en fyllaburger som et siste lite inside-tips?

ROYAL GOURMETBURGER & GIN

Navnet sier det meste, og dette er ikke din vanlige burgersjappe. Royal Gourmetburger & Gin, byr nettopp på denne utrolige kombinasjonen av gourmetburgere og gin. Det er selvsagt bare burgerne du får bestilt som take-away, og de er så gode at de er en royal verdig. Men her er heller ikke barna glemt, og de minste kan få en enkel burger, med eller uten ost. Og ketchup da. For ketchup er viktig på burgeren, enten man er liten eller stor.

Download our free app!