Levering fra de beste restaurantene i Asker & Bærum

Hjemlevering av take away i Asker og Bærum

Endelig har foodora også kommet til Asker og Baerum, som betyr at du kan nyte mat fra dine lokale restauranter hjemme i din egen stue. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned foodora-appen eller besøke nettsiden for å finne restaurantene som tilbyr levering av take away i ditt område. Alle dine favoritter er samlet i én app, hvor praktisk er ikke det? Legg inn din bestilling og betal enkelt online. Når restauranten har klargjort bestillingen din vil den bli hentet og levert til deg på et blunk. Et variert utvalg retter, fra pizza til kebab, venter på deg. Du kan også hente bestillingen selv med Pick-Up dersom du ønsker det.

Matlevering fra dine lokale restauranter

Har du lyst til å bestille noe digg til gullrekka, blir det overtid på jobben, eller har du ingen energi til matlaging i en travel hverdag? Matbestilling med foodora passer til alle anledninger, og bestilling og betaling foregår enkelt online. Det eneste du trenger å gjøre er å velge restaurant, samt den maten du ønsker å bestille, deretter vil restauranten foreberede bestillingen din før den blir hentet og levert rett til deg - innen kort tid.

  • I Asker leverer vi blant annet til Slependen, Holmen, Vollen, Slemmestad, Heggedal, Lierskogen og Nesøya, og vi ser stadig etter muligheter for ytterligere utvidelse.
  • I Bærum leverer vi blant annet til Bekkestua, Stabekk, Høvik, Fornebu, Haslum, Rykkin, Kolsås, Vøyenga, Skui og Snarøya, og vi ser stadig etter muligheter for ytterligere utvidelse.

La dine lokale restauranter stå for middagen når du er ekstra travel, inviter venner over på pizza når fotballkampen sparkes i gang, eller få din favorittburger levert i en park mens du nyter sola. Med foodora kan du bestille mat til enhver anledning og få den levert der du befinner deg. Bestill og betal online i appen eller nettsiden, deretter vil maten bli hentet og levert til deg på et blunk.